Riportok

Hasznos és érdekes interjúk


Interjú a mindig segítőkész Aszummal!   2016.01.29.

Honnan jött az ötlet hogy létrehozd a Kezdők Alapítványát?

Régen játszottam itt a Hokán és anno sokkal több játékos volt. Most, hogy újra itt vagyok látom amint csökkennek az aktív résztvevők. Az is feltűnt hogy akik frissen regisztrálnak maximum egy-két napot töltenek itt, hisz nem tudnak elindulni, kevés a Zsz-k és sokszor nem is értik meg a játék lényegét. Nemrég beszéltem egy frissen regisztrált játékossal és ő mondta, hogy már régen is játszott, de csak a chat miatt. Kérdeztem, hogy kell e segítség, azt mondta ő ezt az egészet nem érti. Mármint a játékot.
Mióta létezik ez az alapítvány Úgy gondolom kevesebb az olyan játékos, aki friss regisztrációval befejezné a játékot. Mi anyagilag támogatjuk őket, lovakat adunk nekik, beszélgetünk velük...rengeteg új barátot szereztem mióta beindult a dolog:) Szerencsére egyre több ember szeretne segíteni, így bővül a csapat. Van aki adományokat küld, mások elmagyarázzák a mit hogy kell:) Látom, hogy kezd javulni a helyzet, de ehhez mindenképpen kellenek fejlesztések is :) Lassan haladunk, de nem sietünk sehová:)))

Milyen dolgokkal szeretnéd még fejleszteni?

Mindenképpen szükség lenne egy összekötő pontra, hogy az összes kezdő tudjon rólunk, mert jelenleg nekünk kell őket felkutatni. Emiatt valószínűleg írni fogok Ayának, aztán meglátjuk mi lesz:) nagyon sok tagunk azért dolgozik, hogy naprakészen működjünk:) Külön kiemelném -Katty--t, hisz Ő nagyon sokat fáradozik, hogy minden jól menjen. Fejlesztési programokat csinál...Köszönöm neki, nélküle nem menne a dolog:) Valamint lilimálna23-nak, akire mindig számíthatok:) Köszönöm, hogy ennyi sok kezdőnek segítesz és bármi gondom van mindig számíthatok Rád:) Mi hárman kezdtük el ezt az egészet és tudom, hogy bennetek bízhatok:) Persze mások is nagyon segítőkészek :) gondolkoztam rajta, hogy csinálok egy versenyt, ahol az lenne a feladata résztvevőknek, hogy minél több kezdőnek segítsenek. Szavazással dőlne el, hogy kik nyernek. Sajnos ez még csak tervben van, hisz mostanában kicsit sok volt a kiadás, de valszeg krediteket lehet majd nyerni:)))


Most hol tartasz a tenyésztésben?

Jelenleg andalúzokat tenyésztünk Mufurccal:) 830tp-s csikókat próbálunk összehozni:) Nagyon jól megy minden, de ez inkább Mufurc érdeme, hisz Ő sokkal többet dolgozik:) Lassú körrel edzi a lovakat, hogy elérjék az 5000öp-t fiatalon:) 1-2 nap alatt simán összehozza őket:) Én csak néha tudok edzeni, de asszem' akkor elég jól megy a dolog:))) Mostanában elég sok topis lovunk van:) A és B kat.-ban:) Szóval szerintem egész jól haladunk:)


Milyen céljaid vannak még?

Tenyésztés terén elsősorban a toplista elérése, de egyébként ezt csak hobbiból csinálom:) Talán a legnagyobb célom, hogy új barátokra tegyek szert itt a Hokán:) szeretnék egyre több embert megismerni:)