Hokalovi-Nobel díj első szakasz

Egy kis infó

Jelöltségi lista:

Azok juthatnak fel a jelöltségi listára akik a legjobban tenyésztenek vagy sokat tesznek a közösségért stb..Onnan tudod hogy fent vagy, hogy küldök egy levelet amiben értesítünk, és  amiben benne van hogy melyik kategóriában leszel.Sajnos fel fog merülni hogy valaki több kategóriában lesz alkalmas,ez úgy lesz eldöntve hogy lehet választani, hogy X-be vagy Y-ba szeretnél lenni.A kategóriákról lentebb olvashatsz.

Kategóriák:

Több kategória lesz,tenyésztéssel és még más dolgokkal kapcsolatban.Kategóriánként lesznek a szavazások is és a dijazás.A kategóriák nemsokára fel kerülnek.

Dijazás:

Természetesen lesznek dijak,de kérlek ne arra számitsatok hogy mindenki kap több millió Zsz-et!
Lesznek kreditek is csak elég kis számban,meg felszerelés is :) Lehetséges hogy valaki úgy fogja a Zsz nyereményét megkapni hogy ingyen átvesz tőlem csokit és azt beváltja. A szavazatoknak megfelelően kapjátok meg a díjakat. 

Szponzorlás:

Szponzorokat keresünk!Nagyon örülnénk ha valaki támogatná a dijazást :) és itt se kell rögtön 5 millió Zsz-re gondolni (persze ha akarod akkor elfogadjuk:) nagyon örülünk minden kis adománynak is.Jöhet felszerelés,alapanyag,Zsz,kredit :)